Okulumuz Hakkında

02243420900
Şehit Polis Bülent Aslan İlkokulu Fotoğrafı

VİZYON

Okulumuzda her öğrencinin çok değerli olduğunu,onların ülkemizin en kıymetli zenginlik kaynağı olduklarının bilinmesini istiyoruz.Okulun eğitim ve öğretim için öğrencilerin feda edildiği bir sosyal ortam değil,onların gelişimine katkı sağlayacak bir araç olmasını istiyoruz. Okulların,bir eğitim-öğretim ortamı olduğu gerçeğinden hareketle okulumuzda öğrenmenin temel bir ihtiyaç alanı olduğuna inanılsın istiyoruz.Okul toplumunu oluşturan paydaşlar arasındaki ilişkilerin sevgi,saygı ve paylaşıma dayalı olmasını istiyoruz.Öğrencisine değer veren,onların gelişimine katkı sağlayan öğretmen,gayreti ölçüsünde itibar göreceğine inanılsın istiyoruz.Okul toplumunu oluşturan kesimler(idare,öğretmen,öğrenci,veli,yardımcı personel) daha iyi bir okul için el ve gönül birliği yaptıklarında okulun kariyerini yükselteceğine inanılsın istiyoruz. Her öğrenci çalıştığı takdirde başarılı olacağına inansın istiyoruz.

MİSYON

Biz bilimsel yöntemler kullanmak şartıyla tüm öğrencilerin öğrenebileceği gerçeğinden hareketle onların öğrenmelerini sağlamak;doğuştan getirmiş oldukları yeteneklerini geliştirmelerinde onlara yardımcı olmak;bireysel ve toplumsal ihtiyaçlara cevap verebilecek yeni beceriler kazandırmak;ülkemizin maddi ve manevi değerleri ile bütünleşmiş,onları koruyacak ve yüceltecek etik özellikler edinmelerine yardımcı olmak için varız.

Öğretmen

Rehber Öğretmen