BURSA / YILDIRIM - Şehit Polis Bülent Aslan İlkokulu

02243419666
02243420900
Adres
ERİKLİ MAH. ÇORUH SK. ŞEHİT POLİS BÜLENT ASLAN İLKOKULU BLOK NO: 6 İÇ KAPI NO: Z1 YILDIRIM / BURSA
Vizyon
Okulumuzda her öğrencinin çok değerli olduğunu,onların ülkemizin en kıymetli zenginlik kaynağı olduklarının bilinmesini istiyoruz.Okulun eğitim ve öğretim için öğrencilerin feda edildiği bir sosyal ortam değil,onların gelişimine katkı sağlayacak bir araç olmasını istiyoruz. Okulların,bir eğitim-öğretim ortamı olduğu gerçeğinden hareketle okulumuzda öğrenmenin temel bir ihtiyaç alanı olduğuna inanılsın istiyoruz.Okul toplumunu oluşturan paydaşlar arasındaki ilişkilerin sevgi,saygı ve paylaşıma dayalı olmasını istiyoruz.Öğrencisine değer veren,onların gelişimine katkı sağlayan öğretmen,gayreti ölçüsünde itibar göreceğine inanılsın istiyoruz.Okul toplumunu oluşturan kesimler(idare,öğretmen,öğrenci,veli,yardımcı personel) daha iyi bir okul için el ve gönül birliği yaptıklarında okulun kariyerini yükselteceğine inanılsın istiyoruz. Her öğrenci çalıştığı takdirde başarılı olacağına inansın istiyoruz.
Misyon
Biz bilimsel yöntemler kullanmak şartıyla tüm öğrencilerin öğrenebileceği gerçeğinden hareketle onların öğrenmelerini sağlamak;doğuştan getirmiş oldukları yeteneklerini geliştirmelerinde onlara yardımcı olmak;bireysel ve toplumsal ihtiyaçlara cevap verebilecek yeni beceriler kazandırmak;ülkemizin maddi ve manevi değerleri ile bütünleşmiş,onları koruyacak ve yüceltecek etik özellikler edinmelerine yardımcı olmak için varız.
Öğretim Şekli :İKİLİ
08.00- 18.10
KALORİFER
Ulaşım
HACIVAT VE MİMAR SİNAN METRO DURAKLARI ARASINDA YER ALAN OKULUMUZA, İL MERKEZİNDEN 23-23/A-24 NUMARALI OTOBÜSLERLE VE ERİKLİ BAĞLARALTI DOLMUŞLARI İLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
İL MERKEZİNDE
Drama, Zeka Oyunları, Halk Oyunları, Satranç
Proje Çalışmaları
Çınarlar Çiçeklerle Buluşuyor, Ulu Şehrin Emanetleri, Erken Çocukluk Çağında Engeli Olan Çocuklara Kapsayıcı Eğitim, PİCTES, Su Damlaları, Benim Kulübüm Yeşilay,Harezmi,e-Twinning Projeleri, ÇİKOP